browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Barnedåb

Posted by on 27. oktober 2010

Søndag den 24.oktober 2010 blev My døbt i Almind Kirke. Vi havde besluttet at når hun skulle døbes skulle onkel Mads være hjemme. Han havde ferie/orlov 1 uge fra udsendingen i Kosovo og kunne derfor deltage. Festen skulle holdes hjemme og vi ville selv lave maden. Så onsdag blev der handlet ind, fredag  og lørdag blev der stegt, braset, snittet og bagt til den store guldmedalje. Heldigvis fik vi stor hjælp af  Joan. Søndag klokken 10.30 gik vi sammen med præsten ind i kirken og ganske kort efter var My døbt. Hun brokkede sig kun lidt og ellers opførte hun sig eksemplarisk resten af gudstjenesten. Vel hjemme igen blev hun spist af og lagt i barnevognen til sin middagslur. Mens hun sov kunne vi andre nyde maden og varmen indendøre.

Menuen bestod af: Chili/hvidløg/feta frikadeller, alm. frikadeller, chili/bacon rejer, små pier med bacon/tomat fyld, forskellige salater med diverse tilbehør. Til dessert var choko muffins med vaniljeis.

Gaverne blev pakket ud af mor og far (dåbsbarnet sov jo trygt og godt). Og tusind tak for gaverne. Ingen nævnt ingen glemt. My har prøvet at snige sig til at sutte lidt på dem alle sammen. Sidst på eftermiddagen var de fleste taget hjem igen og alt var ryddet op. Dejligt. My havde ro nok i kroppen til at ligge og pille ved fødderne, snakke og rulle og møffe sig rundt på legetæppet. Moren og faren var trætte.

Vi vil gerne sige tusind tak for en dejlig dejlig dag til ALLE der har været involveret på den ene eller anden måde. Dejligt som forældre at vide at så mange holder af My og vil fejre hende sammen med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *