browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Joan of Arctic

Posted by on 27. november 2010

Endelig fik jeg mine længe ønskede vinterstøvler. Havde ikke råd til dem sidste år og da jeg skulle have nye støvler i år kunne jeg ikke finde dem. Alt var udsolgt i Spejder Sport og ingen butikker i City forhandlede Sorell. Det synes jeg ikke var så skægt. Men Storcentret reddede min vinter. I Paw sko var der den ene super fede Sorell støvle efter den anden i alle mulige størrelser. Endelig blev de mine. Jeg er meget glad for dem og de er dejlig varme når kulden bidder. Bonus er at de også er smarte til en nederdel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *