browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mys sommerferie

Posted by on 7. august 2011

Når nu Majken skulle tage 12 dage til Færøerne, og my og jeg skulle blive hjemme, måtte vi jo finde på noget at fordrive tiden med.

Det blev til at vi ville besøge mange af dem vi kender, og hygge os på den måde.

Hermed en lille fortælling om hvad vi lavede.

Mandag

Vi skulle aflevere Majken på Banegården 11:45, så kunne vi lige nå at sige hej til alle de andre spejder, og vinke sammen med de andre forældre.

Majken var lidt ked af at hun skulle savne os i 14 dage.

 

 

 

Bagefter tog vi op på Koldinghus, for at spise frokost, derefter var My meget træt, og vi vendte næsen hjem af.

 

 

 

 

Efter en god lang eftermiddagslur, tog vi op til Eva og Knud Børge, hvor jeg cyklede en tur med Knud Børge, mens Eva passede My.

My var så optaget af leg og tegnefilm, at hun knap nok opdagede da jeg kom tilbage.

 

 

 

Tirsdag

Idag skulle vi ned at besøge Mormor, så hun også kunne nå at se lidt til My.

 

På vej derned kørte vi gennem Haderslev, så vi kunne nå at spise frokost i Dyrehaven.

 

 

Da vi var gået et godt stykke ind i Dyrehaven, bemærkede jeg selvfølgelig at My havde tabt sin Sandal, så vi måtte hele vejen tilbage igen for at finde den.

 

 

 

Da den endelig var fundet, gik vi tilbage ind i skoven, indtil vi fandt os en lille plet hvor vi kunne sidde og få lidt at drikke, vi så ingen dyr, men My havde også travlt med at iagttage alle de sommerfugle der fløj omkring os.

 

 

 

 

Da middagsmaden var indtaget blev My puttet i sin autostol, og Renaulten kørte mod Aabenraa, velankommet bød Mormor på lidt saft mens My sov videre.

Da My vågnede blev det faderens tur, ihvertfald må jeg have siddet og blundet lidt, da Susanne spurgte om jeg ikke ville have en lur.

 

 

 

Bagefter tog vi en tur på Stranden, hvor vi så en stor kran, og My hun hyggede sig på stranden.

 

 

Hun var ikke meget for at soppe ude i havet, men en spand med vand i, og en strandskovl, kunne gøre stor glæde, samtidig kravlede hun rundt og hilste på alle de andre strand gæster.

 

Inden aftensmaden fik My et dejligt bad, og derefter kørte vi hjem.

 

 

 

 

Onsdag

Idag skulle vi ned til Britt og Brian, for at besøge Lucca og Linea.

Selvom det ikke var det bedste vejr, var det alligevel hyggeligt i det lille sommerhus.

Efter en lille formiddagslur, gik vi en tur ned af stranden til ismanden for at få en is, My måtte nøjes med en pose æble både, som hun nød med stor velbehag.

Tilbage i sommerhuset var det blevet badetid, i havens badebassin, men vi havde ikke noget badetøj med til My,. så hun fik lov at sidde i body ved siden af bassinet, og pjaske i det, ja til tider var det lige før hun var kravlt helt ind.

Da vi kom hjem igen havde my pylret meget, og vi opdagede en kæmpesplint under hendes ene negl.

Efter at nærmeste have fikseret My fik vi endelig splinten ud, og målte den til 9mm, det er vidst ikke så meget til at den lille pige havde været lidt træt af situationen.

 

 

 

Torsdag

Idag skulle vi bare have en hjemme dag, uden det helt store, vi var kort oppe ved Eva og Knud Børge og hjælpe med deres fjernsyn, men ellers slappede vi bare af.

Fredag

Idag skulle vi besøge min Farmor, vi kom derned lige efter My havde sovet eftermiddags lur, og blev helt ind til sen aften.Vi fik både set Bryllupsbilleder og snakket.

My sov ude i forgangen i sin barnevogn.

 

 

 

Lørdag

Idag skulle vi op og besøge Per og Annegrete, men først skulle vi handle ind og gøre lidt rent.

Efter en god middagslur tog vi aftsed.

Da vi kom derop var der søreme en overraskelse til My, en Fischer Price Flyver, den vakte stor glæde og kunne sige en masse forskellige lyde.

Inden aftensmaden var vi ovre at se hele deres firma, My kiggede meget interessant, men da vi var inde i det ene kølerum blev det alligevel for meget for hende, og hun blev ked af det, men der larmede også lidt.

Aftensmaden blev grillmad, og bagefter var der Jordbær, og det kan My jo godt lide.

Bagefter blev My puttet i en weekend seng, så de voksne kunne snakke videre.

Det var rigtig hyggeligt.

 

 

Søndag

Idag skulle vi have endnu en hjemmedag, min vi skulle have besøg af Mads, det var nemlig hans Fødselsdag.

 

 

Morgenen gik med at lave islagkage, ind til My ikke kunne holdes indenfor længere, til trods for at det ikke var verdens bedste vejr, ville hun udenfor, så må man jo bare klæde sig efter vejret.

 

Om eftermiddagen fik huset lige en lyn rengøring, og senere kom Mads, Majbritt, og Christina.

 

 

Christina var vidst lidt genert, men som aftenen gik tøede hun mere og mere op, til sidst var hun næsten ikke til at med alle mulige spørgsmål.

 

Mandag

Vi var kort ude på kontoret, inden vi hastede ud i Babysam for at købe en cykelstol og cykelhjelm, allerede i forretningen var My helt vild med cykelhjelmen, så det må betegnes som et hit.

 

 

 

 

Da vi kom hjem var klokken blevet mange og efter en hurtig frokost, kom My ud at sove, det gav faderen lidt tid til at montere cykelstol, så vi bagefter kunne komme ud og cykle, det var uden tvivl et hit, My hun elskede det.

 

 

 

 

Tirsdag

Idag skulle vi ud at besøge Rikke og Klaus, vi kom lidt sent afsted, så alle sad klar ved middagsbordet da vi kom, vi havde jo lige været ude at cykle 😉

 

Men som et plaster på såret havde vi taget en jordbær tærte med, mon ikke det hjalp lidt.

 

My sov en lang efter middagslur, mens “vi voksne” sad og snakkede gamle dage.

 

Senere var alle uden for, My havde godt nok ikke noget ude tøj med, men skidt put, vi havde jo ekstra tøj i tasken, hvad gør det om det bliver lidt skidt ?

 

 

Hun nød at kravle rundt over det hele mens drengene, kørte rundt på deres traktorer, hun gyngede også i traktor dæk.

 

Da vi så skulle ind igen, måtte en hvis Hr. Far til sin gru opdage at han ikke havde lagt nyt tøj i pusletasken, så vi måtte lige låne et par bukser , så My ikke blev helt kold.

 

 

 

 

Onsdag

Idag var der ikke de store planer, vi havde redet os aftensmaden hos Jeanette og Jesper fra mødre gruppen, så dagen forløb stille og roligt, med lidt hygge i haven.

 

Om eftermiddagen gik vi over til Jeanette og Jesper, det vakte stor glæde hos My, hun hyggede sig med Anne, og ikke mindst hendes legetøj !

 

Mens faren sad og nød et glad rødvin, kunne My også lege lidt med hunden tulle, hun syntes det var meget sjov at lade som om hun kyssede den, så den slikkede hende i hovedet…

 

 

 

Torsdag og Fredag

De sidste 2 dage inden My-mor kom hjem, var afsat oppe hos Majkens storebror, Niklas, sammen med Hanne og børnene, som altis var det dejligt at komme op og nyde en helt afslappet stemning.
Aske havde tydeligvis glædet sig til jeg kom derop, så han kunne gå på hovedet på loftet, og Liva løb os i møde i nisse tøj, så alt var jo som det plejede.

My hun nød eftermiddagen, de andre legede med hende, og til tider fik hun også lov til helt at lege for sig selv, når hun nød at klatrehen over græsplænen, få en gyndetur, eller bare grave lidt rundt i sandkassen.

 

 

Hun kiggede også hurtigt ind i prinsesse teltet, hvor Freja spillede nintendo, men der var hun ikke længe, det var vidst ikke så spændende.

Resten af fredagen gik med lige at få styr på hjemmet, og så ventede vi spændt på at det blev Lørdag.

 

 

Lørdag

Endelig blev det dagen hvor My-mor kom hjem, puha vi har ventet længe, men dejligt var det da bilerne trillede ned i indkørslen til spejder huset, og de endelig kom hjem.

 

Det var vidst en god tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *